Nog turnkledij nodig?

Turnkledij kan gepast en aangekocht worden tijdens de inschrijvingsdagen. Heb je nadien nog iets nodig stuur dan een mailtje naar kledijTKG@gmail.com en noteer duidelijk volgende gegevens: Naam gymnast, Groep + dag, Omschrijving van de bestelling, Maat.

Jouw bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk via de train(st)er aan de gymnast gegeven. Betaling gebeurt bij ontvangst van de kledij of via overschrijving vooraf.

 

Cluboutfit

Onze kleuters turnen allemaal blootvoets maar dragen vergelijkbare kledij. Een club t-shirt kan aangekocht worden bij de inschrijving en kost € 10. Dit samen met een shortje of training naar keuze vormt de perfecte gymoutfit voor onze kleuters.

Outfit meisjes

Al onze gymnasten van de basisgroepen dragen een turnpak van Agiva in de kleur petrol. De prijs bedraagt 50 €.
Passen en bestellen kan tijdens de inschrijvingsdagen.
Wie vooraf bestelt en betaalt zal zijn turnpak vanaf 1 september kunnen dragen.

Outfit jongens

De jongens dragen allemaal een mooie turnoutfit zoals je ziet op de foto. De prijs bedraagt 60 €
Passen en bestellen kan tijdens de inschrijvingsdagen. 
Wie vooraf bestelt en betaalt zal zijn turnpak vanaf 1 september kunnen dragen.

Sweaters

Heel leuk voor op koudere dagen is ook onze club-sweater met rits en kap! Voor de kids is deze is te koop voor €25 (maten 128-140-152-164). Voor de dames zijn er maten XS-S-M-L voor €35.

Turnpak AGD

Onze gymnasten uit de groep AGD turnen allemaal met dezelfde wedstrijdoutfit. Dit gympakje wordt 1 maal per jaar bijbesteld na finale selectie van nieuwe gymnasten begin oktober. De prijs wordt op dat ogenblik meegedeeld aan de betrokken ouders. Het kan zijn dat deze outfit 2-jaarlijks vernieuwd wordt bij wijziging van de collectie.

Gymshirt voor dames

Ook onze dames kunnen een uniform gym t-shirt aanschaffen van onze club en dit aan de democratische prijs van € 15. Dit kan gepast en besteld worden tijdens onze inschrijvingsdagen. Betaling gebeurt pas bij aflevering van het t-shirt.

Gymshirt voor heren

Maar ook de heren blijven niet in de kou staan. Zij kunnen ook een club-t-shirt aanschaffen aan € 15. Passen en bestellen kan tijdens de inschrijvingsdagen. Afrekenen kan bij overhandiging van het t-shirt.