Kledij Turnkring Geraardsbergen

Nog turnkledij nodig?

Bestellen van kledij kan via mail bij onze kledingverantwoordelijke Kathleen Haillez. Stuur een mailtje naar Annie Van den Herrewegen en noteer duidelijk volgende gegevens: Naam gymnast, Groep + dag, Omschrijving van de bestelling, Maat.

Jouw bestelling wordt dan zo spoedig mogelijk via de train(st)er aan de gymnast gegeven. Betaling gebeurt bij aflevering van de kledij.

Kleuteruniform

Onze kleuters turnen allemaal blootvoets maar dragen dezelfde kledij. Een club t-shirt kan aangekocht worden bij de inschrijving en kost € 10. Dit samen met een zwarte shortje naar keuze vormt de perfecte gymoutfit voor onze kleuters.

Basiskleding meisjes

Al onze gymnasten die turnen in basisgroepen dragen hetzelfde turnpakje. Vanaf september starten we met een gloednieuw turnpak voor alle meisjes van onze basisgroepen.
Het wordt een turnpak van Agiva in de kleur petrol.
Wie het van dichtbij wil bekijken en/of passen moet zeker naar de inschrijvingsdag komen op zondag 21 juni van 10u tot 12u.
Bestellen kan je online samen met je inschrijving. De prijs bedraagt 50 €.
Wie vooraf besteld en betaald zal zijn turnpak vanaf 1 september kunnen dragen.

Basiskleding jongens

Al onze jongens turnen ook in een mooie gymoutfit. Wie het van dichtbij wil bekijken en/of passen moet zeker naar de inschrijvingsdag komen op zondag 21 juni van 10u tot 12u. Bestellen kan je online samen met je inschrijving. De prijs bedraagt 60 €.
Wie vooraf besteld en betaald zal zijn turnpak vanaf 1 september kunnen dragen.

Sweaters

Heel leuk voor op koudere dagen is ook onze club-sweater met rits en kap! Voor de kids is deze is te koop voor €25 (maten 128-140-152-164). Voor de dames zijn er maten XS-S-M-L voor €35.

Turnpak AGD

Onze gymnasten uit de groep AGD turnen allemaal met dezelfde wedstrijdoutfit. Dit gympakje wordt 1 maal per jaar bijbesteld na finale selectie van nieuwe gymnasten begin oktober. De prijs wordt op dat ogenblik meegedeeld aan de betrokken ouders. Het kan zijn dat deze outfit 2-jaarlijks vernieuwd wordt bij wijziging van de collectie.

Damestopje

Onze Dames kunnen een topje kopen (XS tot XL). Dit damestopje wordt 1 maal per jaar bijbesteld.

Gymshirt voor dames

Ook onze dames kunnen een uniform gym-topje aanschaffen van onze club en dit aan de democratische prijs van € 15. Dit kan aangepast en besteld worden tijdens onze inschrijvingsdagen. Betaling gebeurt pas bij aflevering van het t-shirt.

Gymshirt voor heren

Maar ook de heren blijven niet in de kou staan. Zij kunnen ook een club-t-shirt aanschaffen aan € 15. Aanpassen en bestellen kan tijdens de inschrijvingsdagen. Afrekenen kan bij overhandiging van het t-shirt.

 

Sponsors TKG

Wenst u bijkomende info, stuur dan een mailtje naar:

Turnkring Geraardsbergen